Siirry sisältöön

Provincia

Kehittyvä ja kehittävä

Tuotamme asiakaslähtöisesti ja kustannustehokkaasti korkeatasoisia henkilöstö- ja taloushallinnon palveluja. Visiomme on olla palveluasenteestamme ja korkeasta asiakastyytyväisyydestämme tunnettu henkilöstö- ja taloushallinnon kumppani kunta- ja valtionhallinnon organisaatioille. Olemme kehittyvä ja kehittävä, mikä tarkoittaa, että olemme ajan hermolla sekä lainsäädännön että osaamisen osalta, kuuntelemme asiakkaitamme tarkasti ja kehitämme sekä toimintatapojamme että palveluitamme jatkuvasti.

Meillä jokainen asiakas on yhtä tärkeä ja jokaista kuunnellaan. Pidämme lupauksemme. Haluamme olla lähellä asiakkaitamme ja meillä tehdään töitä ihmisten kanssa. Meidän tehtävämme on keventää asiakkaidemme arkea luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Tuomme myös rohkeasti näkemyksiämme esille ja uskallamme kyseenalaistaa kehittääksemme toimintamalleja eteenpäin. Haluamme yllättää positiivisesti ratkaisukyvykkyydellämme.

Meillä on noin sadan hengen rautainen asiantuntijajoukko henkilöstö- ja taloushallinnon ammattilaisia. Ennen meidät on tunnettu palvelukeskuksena, johon asiakkaamme ovat yhteydessä, mutta olemme muuttaneet tämän perinteisen ajatusmallin enemmän kaksisuuntaiseksi. Me olemme asiakkaan aktiivisesti yhteydessä ja kehitämme heidän toimintaa ja meidän palveluita yhteistyössä entistä paremmiksi ja asiakkaita paremmin palveleviksi. Kehittyvä ja kehittävä.

Provincian omistajat

  • Asikkala
  • Hollola
  • Kärkölä
  • Lahti
  • Orimattila
  • Padasjoki
  • Päijät-Hämeen Hyvinvointikuntayhtymä
  • Koulutuskeskus Salpaus
  • Päijät-Hämeen Liitto

Toimintaamme ohjaavat arvot

Asiakaslähtöisyys (Kohtaamme toisemme ihmisenä)

Olemme ihmisten kohtaaja. Ymmärrämme, että olemme käsitteiden sijaan tekemisissä ihmisten kanssa, joten kohtaamme tarpeet ratkaisukeskeisesti kuunnellen ja olemme lähellä asiakasta. Varmistamme aina parhaan mahdollisen asiakaskontaktin kaikissa rajapinnoissa.

Toistemme arvostus (Autamme ja hyväksymme)

Provincian työperhe rakentuu toistemme arvostukselle. Se näkyy kollegan auttamisena ja hyväksymisenä. Arvostus on kaksisuuntaista työtovereiden välillä sekä asiakkaan ja provincialaisten välillä tapahtumaa keskinäistä kekseliäisyyttä ja luottamusta. Iloitsemme toistemme onnistumisesta. Työtiimissä on yhteiset työt ja yhteiset pelisäännöt, pidämme kiinni sovituista asioista. Annamme kiitosta hyvin tehdystä työstä, keskustelemme mielellämme työmme kehittämisestä ja kuuntelemme uusia ideoita.

Uudistuskykyisyys (Kehitymme ja kehitämme)

Olemme visiomme mukaisesti kehittyvä ja kehittävä kunta-asiakkaiden yhteistyökumppani. Asiakkaillemme olemme aina askeleen edellä oleva henkilökohtainen sparraaja sekä merkittävä työarjen keventäjä. Ymmärrämme uudistuskyvyn sekä uuden oppimisena että vanhasta luopumisena, prosessien ja toimintatapojen kehittämisenä sekä nykyaikaisina työvälineinä. Moniammatillista yhteistyötä ja tutkivaa työotetta ruokimme kekseliäisyydellä ja ennakkoluulottomalla työotteella.

Vastuun kantaminen (Tiimipelaamista lupaukset pitäen)

Meille provincialaisille vastuun kantaminen on myös vastuunottamista ja kun annamme vastuuta, annamme sitä oikeasti. Vastuun kantaminen on meille laadukasta tiimipeliä, jossa autamme kaveria parhaamme mukaan, vaikka asia ei suoranaisesti itselle kuuluisikaan. Pidämme, minkä lupaamme ja kun sanomme ehtivämme, se myös tarkoittaa sitä, että me teemme ja ehdimme.

Tärkeä näkökulma vastuun kantamisessa on aina reilu peli ja oikeudenmukainen kohtelu niin toinen toisillemme kuin asiakkaille.

Johtoryhmä

Anna-Kaisa Packalén, toimitusjohtaja

Paula Erola, kehitysjohtaja

Mari Rosberg, palvelujohtaja

Tapio Jaakkola, talouspäällikkö

Sanna Nieminen, henkilöstöpäällikkö

Tuuli Ristola, viestintäpäällikkö

 

Hallitus 15.9. alkaen

Seija Kraft Tapionsalo (pj)

Eija Sintonen (Lahti)

Pasi Pasanen (Hollola)

Timo Louna (Hyky)

Ismo Nygren (Lahti)

Martti Tokola (asiantuntijajäsen)

Asiakaskertomukset

Provincia pitää huolen Lahden kaupungin monimuotoisesta palkkahallinnosta

Lahden kaupunki työllistää tällä hetkellä yhteensä noin 3600…

Lue lisää

Henkilöstö- ja palkkahallinnon prosessit voi jättää luottavaisin mielin Provincian ammattilaisille

Työterveys Wellamo tuottaa työterveyshuollon palveluita Päijät-Hämeen sekä Iitin,…

Lue lisää

Yhteistyö Provincian kanssa toimii

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä vastaa sosiaali- ja terveyshuollon sekä ympäristöterveydenhuollon…

Lue lisää
Katso lisää