Siirry sisältöön

Palvelumme

Henkilöstö- ja taloushallinnon asiantuntija

Tarjoamme asiantuntevaa ja laadukasta henkilöstö- ja taloushallinnon palvelua kunta- ja julkishallinnon organisaatioille sekä yhteisöille. Meillä työskentelee noin 100 henkilöstö- ja taloushallinnon ammattilaista. Ydinosaamisemme on henkilöstö- ja taloushallinnon palveluissa, joita kehitämme jatkuvasti vastaamaan paremmin asiakkaidemme tarpeisiin.

Haluamme olla lähellä asiakkaitamme ja meillä pienemmänkään asiakkaan ääni ei huku tuuleen. Kuuntelemme ja kehitämme palveluita asiakkaidemme tarpeiden mukaisiksi. Välitämme aidosti kaikista asiakkaistamme ja ketteränä toimijana reagoimme tarpeisiin nopeasti.

Palveleva ja kattava valikoima

Palvelemme asiakkaitamme joustavasti tarjoten jokaiselle vastuukirjanpitäjän ja vastuupalkanlaskijan sekä osastojen tiimien tuen kuten myös omat palvelu- ja asiakasvastaavat. Visiomme onkin olla kehittyvä ja kehittävä, palveluasenteestaan ja asiakastyytyväisyydestään tunnettu henkilöstö- ja taloushallinnon kumppani. Käytössämme on nykyaikaiset järjestelmät, joilla hoidamme HR-palveluita, palkanlaskentaa, matka- ja kululaskuja, myyntilaskuja sekä -reskontraa, ostolaskuja ja -reskontraa, maksuliikennettä ja kirjanpidon palveluita.

Luodaan yhdessä asiakasta parhaiten palveleva palvelukokonaisuus

Sovimme yhdessä asiakkaan kanssa heille parhaiten sopivan kokonaisuuden eli missä laajuudessa erilaisia henkilöstö- ja taloushallinnon palveluita heille tuotetaan. Tehdään selkeä jako siitä, mitkä tehtäväkokonaisuudet asiakas haluaa mahdollisesti hoitaa itse ja sovitaan, missä meidän ja asiakkaan välinen rajapinta sijaitsee. Mietitään myös järjestelmien käyttö asiakasta parhaiten palvelevalle tasolle. Näin luodaan toimiva ja tehokas palvelukokonaisuus, joka tekee arjesta luotettavaa ja jouhevaa. Palvelukokonaisuuksien lisäksi kehitämme myös yksittäisiä palveluitamme yhteistyössä asiakkaidemme kanssa esimerkiksi palvelumuotoilun workshopien muodossa.

Asiakaskertomukset

Provincia pitää huolen Lahden kaupungin monimuotoisesta palkkahallinnosta

Lahden kaupunki työllistää tällä hetkellä yhteensä noin 3600…

Lue lisää

Henkilöstö- ja palkkahallinnon prosessit voi jättää luottavaisin mielin Provincian ammattilaisille

Työterveys Wellamo tuottaa työterveyshuollon palveluita Päijät-Hämeen sekä Iitin,…

Lue lisää

Yhteistyö Provincian kanssa toimii

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä vastaa sosiaali- ja terveyshuollon sekä ympäristöterveydenhuollon…

Lue lisää
Katso lisää