Siirry sisältöön

Palvelumme

Henkilöstö- ja taloushallinnon asiantuntija

Tarjoamme asiantuntevaa ja laadukasta henkilöstö- ja taloushallinnon palvelua kunta- ja julkishallinnon organisaatioille sekä yhteisöille. Meillä työskentelee noin 100 henkilöstö- ja taloushallinnon ammattilaista. Ydinosaamisemme on henkilöstö- ja taloushallinnon palveluissa, joita kehitämme jatkuvasti vastaamaan paremmin asiakkaidemme tarpeisiin.

Haluamme olla lähellä asiakkaitamme ja meillä pienemmänkään asiakkaan ääni ei huku tuuleen. Kuuntelemme ja kehitämme palveluita asiakkaidemme tarpeiden mukaisiksi. Välitämme aidosti kaikista asiakkaistamme ja ketteränä toimijana reagoimme tarpeisiin nopeasti.

Palveleva ja kattava valikoima

Palvelemme asiakkaitamme joustavasti tarjoten jokaiselle vastuukirjanpitäjän ja vastuupalkanlaskijan sekä osastojen tiimien tuen kuten myös omat palvelu- ja asiakasvastaavat. Visiomme onkin olla kehittyvä ja kehittävä, palveluasenteestaan ja asiakastyytyväisyydestään tunnettu henkilöstö- ja taloushallinnon kumppani. Käytössämme on nykyaikaiset järjestelmät, joilla hoidamme HR-palveluita, palkanlaskentaa, matka- ja kululaskuja, myyntilaskuja sekä -reskontraa, ostolaskuja ja -reskontraa, maksuliikennettä ja kirjanpidon palveluita.

Luodaan yhdessä asiakasta parhaiten palveleva palvelukokonaisuus

Sovimme yhdessä asiakkaan kanssa heille parhaiten sopivan kokonaisuuden eli missä laajuudessa erilaisia henkilöstö- ja taloushallinnon palveluita heille tuotetaan. Tehdään selkeä jako siitä, mitkä tehtäväkokonaisuudet asiakas haluaa mahdollisesti hoitaa itse ja sovitaan, missä meidän ja asiakkaan välinen rajapinta sijaitsee. Mietitään myös järjestelmien käyttö asiakasta parhaiten palvelevalle tasolle. Näin luodaan toimiva ja tehokas palvelukokonaisuus, joka tekee arjesta luotettavaa ja jouhevaa. Palvelukokonaisuuksien lisäksi kehitämme myös yksittäisiä palveluitamme yhteistyössä asiakkaidemme kanssa esimerkiksi palvelumuotoilun workshopien muodossa.

Asiakaskertomukset

Hollolan kunnassa ollaan tyytyväisiä Provinciaan

Hollolan kunnanhallitus on kokouksessaan 29.4. päättänyt hyväksyä uuden…

Lue lisää

Tuntuvat säästöt hyvällä yhteistyöllä!

Päijäthämäläisen Kärkölän kunnan palveluiden ulkoistaminen alkoi jo vuonna…

Lue lisää

Provincian palveluista toimintavarmuutta!

Padasjoen kunta on ollut Provincian asiakkaana jo vuodesta…

Lue lisää
Katso lisää