Siirry sisältöön

Työharjoitteluun Provinciaan

Tule harjoittelijaksi meille! Onnistunut työharjoittelu on hyvä alku menestyksekkäälle uralle

Haluamme Provincialla työllistää, kouluttaa ja ohjata niin nuoria kuin varttuneempiakin osaajia ja vasta-alkajia elinikäisen urakehittymisen ja omasta osaamisesta innostumisen pariin.

Provinciassa on mahdollista suorittaa työharjoittelu erilaisten talous- ja henkilöstöhallinnon toimintojen parissa. Lähialueen ammatillisten oppilaitosten opintokokonaisuudet ja harjoittelujaksojen sisältövaatimukset ovat meille tuttuja ja näin ollen huomioimme nämä harjoittelutoiminnassamme.

Ammatillista peruskoulutusta suorittavan on mahdollista liikkua joustavasti organisaatiomme sisällä ja suorittaa kaikki taloushallinnon opintokokonaisuuksiin liittyvät työssäoppimisjaksot ja niihin liittyvät näytöt saman katon alla. Esimerkiksi taloushallintoon suuntautuneet merkonomiopiskelijat voivat suorittaa kaikki opintoihin kuuluvat harjoittelujaksonsa asiakaspalvelusta kirjanpitoon meillä Provinciassa siirtymällä tiimistä toiseen sulavasti.

Ammatillista korkea-asteen tutkintoa opiskelevalle voimme tarjota kattavan asiantuntijaosaamisen juuri opiskelijaa kiinnostavasta talous- ja henkilöstöhallinnon toiminnosta.

Harjoittelutoiminta on hyödyllistä niin harjoittelijan, Provincian kuin asiakkaankin näkökulmasta. Opiskelija saa arvokasta työkokemusta harjoittelun kautta jo ennen valmistumista ja harjoittelu meillä antaa hyvät valmiudet toimia talous- tai henkilöstöhallinnon asiantuntijatehtävissä tulevaisuudessa. Onnistuneen harjoittelujakson päätyttyä Provincian on helppo tarjota avoimia työpaikkoja, kun pohjalla on jo usein merkittävä määrä osaamista työtehtävissä ja tätä kautta myös asiakkaamme saavat hyödyn, kun uudeksi asiantuntijaksi voidaan valita jo heidän toimintaansa perehtynyt henkilö.

Vaikka työpaikkaa ei aina voidakaan tarjota, tahdomme varmistaa, että harjoittelu antaa oikeaa työkokemusta, joka on arvokasta työtä hakiessa.

Provincia on kehittyvä henkilöstö- ja taloushallinnon palvelukeskus Lahdessa. Visiomme on olla palveluasenteestamme ja korkeasta asiakastyytyväisyydestämme tunnettu henkilöstö- ja taloushallinnon kumppani kunta- ja valtionhallinnon organisaatioille.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen harjoittelupaikan, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi henkilöstö- ja taloushallinon parissa sekä järjestelmien ihmeellisessä maailmassa. Meillä pääset työskentelemään rennossa ja mukavassa ilmapiirissä. Työtä saat tehdä itsenäisesti, kuitenkin niin, että sinulla on harjoittelusta vastaava henkilö ja palveluvastaava tukena sekä koko tiimi vahvana taustalla. Pääset kehittymään ja kehittämään itseäsi sekä opiskeluihin kuuluvia alueita käytännössä. Tulet tutuksi Provincian toimintatapojen ja prosessien kanssa.

 

Harjoittelussa koettua

”Löysin harjoittelupaikan LAB-ammattikorkeakoulun Yammerin kautta, jossa oli ilmoitus vapaasta harjoittelupaikasta Provincialla. Kun olin hakenut ja saanut paikan, niin siitä ei mennyt kuin muutama viikko ja olinkin jo suorittamassa harjoittelua erilaisten järjestelmä- ja ICT-tehtävien parissa.

Sain työharjoittelussa sopivasti vastuuta ja haastavia tehtäviä. Sydäntä lämmitti erityisesti työyhteisö, joka oli kannustava ja lämminhenkinen eikä ongelmien kanssa tarvinnut koskaan jäädä yksin!”

Tomi Hietanen, IT-Harjoittelija

”Provincialla olen saanut hyvää työkokemusta, sekä täällä annetaan työharjoittelijalle puitteet ja mahdollisuudet erikoistumiseen.”

Katariina Ihalainen, harjoittelija

”Harjoittelussa minulla oli mahdollisuus saada osaamistasi vastaavia tehtäviä. Perustehtävien lisäksi sain osallistua talon sisäisiin projekteihin, jotka olivat erittäin mielenkiintoisia. Kaikki on mahdollista kunhan vain olet aktiivinen tyyppi, joka ei pelkää työntekoa.”

Markus Huhtala, taloushallinnon harjoittelija – nykyinen provincialainen Tutustu Markuksen tarinaan tästä

”Työharjoittelu Provinciassa on ollut mielenkiintoista ja opettavaista. Työntekijät ovat mukavia ja auttavaisia. Olen yllättynyt siitä, miten nopeasti viiden kuukauden harjoittelujakso on mennyt.

Suosittelen muitakin taloushallinnon opiskelijoita suorittamaan työharjoittelun Provinciassa.”

Leena Kuokkanen, taloushallinnon harjoittelija

”Aloitin Provinciassa harjoittelujaksoni palkkojen hyvinvointitiimissä palveluasiantuntijaharjoittelijana. Löysin harjoittelupaikkani äitini työkaverin vinkkaamana, ja laitoin kyselyn Provincian nettisivujen kautta, minne tai kenelle voisin lähettää hakemukseni. Pääsin haastatteluun ja sain harjoittelupaikan, jossa aloitin harjoitteluni jo muutaman päivän suunniteltua aikaisemmin.

Harjoitteluni oli opettavaista ja mukavaa sekä sopivan haastavaa. Sain tehdä monipuolisesti palkkojen laskuun liittyviä työtehtäviä ja sain myös neuvoja ja opastusta aina tarvittaessa. Osaston työtoverit ottivat minut vastaan ilomielin ja tunsin voivani kysyä neuvoa ja työtehtäviä keneltä tahansa tiimiissä. Esimiehelläni oli myös aina aikaa kuunnella ja ohjata. Sain paljon positiivista palautetta ja virheisiin suhtauduttiin rakentavasti.

Sain harjoitteluni puolivälissä työtarjouksen palkkatiimin kesätyöntekijänä, mikä oli erittäin iloinen uutinen opiskelijalle, ja siirtyminen palkalliseksi työntekijäksi sujui helposti ja vaivatta harjoittelun ansiosta. Sain myös jatkaa kesätyöni jälkeen osa-aikaisena sijaisena opiskelujeni ohella pitkälle syksyyn.

Kiitosta annan erityisesti työtovereilleni ja esimiehelleni, jotka väsymättä ja kärsivällisesti jaksoivat vastata kysymyksiini ja luottivat minuun antamalla entistä vastuullisempia tehtäviä itsenäisesti suoritettavakseni.”

Essi Pekkonen, harjoittelija

Jätä työharjoitteluhakemus

Emme luovuta hakijan tietoja kolmannelle osapuolelle ilman hakijan kirjallista suostumusta. Lisätietoja asiasta voi kysyä osoitteesta tyoharjoittelu@provincia.fi.