Siirry sisältöön

Ura meillä

Tarjoamme Suomen parasta talous- ja henkilöstöhallintoa kohdaten asiakkaan ja osaajamme ihmisinä. Provincialla olet osa jatkuvasti kehittyvää ja kasvavaa alan tietotaitoa kentällä, jossa uskallus moniammatilliseen yhteistyöhön ja näkemysten ennakkoluulottomaan yhdistämiseen on arkipäivää.

Työyhteisömme nauttii aineellisten etujen lisäksi elintärkeistä ammatillisista eduista, joihin tavallisten etujen lisäksi luemme vahvan innostamisen henkilökohtaisen osaamisen kehittämiseen koulutusten kautta sekä yhteiseen virkistäytymistoimintaan. Hyvinvoiva työporukka on yhteen hiottu ja tehokas tiimi, joka tuo iloa myös asiakkaalle!

Meille töihin?

Me Provinciassa olemme jatkuvasti kehittyvä ammattilaisten perhe. Tarjoamme mahdollisuuksia kehittyä talous- tai henkilöstöhallinnon asiantuntijaksi alan näköalapaikalla. Olemme ajan hermolla ja kehitämme toimintamallejamme ja osaamistamme jatkuvasti. Näin pystymme myös tarjoamaan asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua. Me emme näe vain ongelmia, vaan etsimme haasteista aina mahdollisuuksia.

Meillä on jatkuvasti alan tulevaisuuden uurtajia osoittamassa käytännössä osaamistaan ja kehittämässä sitä edelleen.

Kiinnostuitko? Lähetä meille avoin hakemus osoitteeseen: ura@provincia.fi

Provincialaisten tarinoita

Katri Rantanen,  erityisasiantuntija, HR-erityispalvelut

Katri Rantasen työ tarjoaa haasteita ja monipuolisuutta: ”Provincia uudistuu ja menee vauhdilla eteenpäin”. Kuusi vuotta Provincialla työskennellyt Katri Rantanen on ehtinyt toimia monenlaisissa tehtävissä ja päässyt kehittymään työssään. Parasta Rantasen mielestä omassa työssä on päästä mahdollisesti hankaloistakin tilanteista siihen pisteeseen, että asiakas on selvästi tyytyväinen lopputulokseen

Minna Kivelä, talouspäällikkö, taloushallinnonpalvelut

Provincia kehittää palveluitaan jatkuvasti vastaamaan omistaja-asiakkaidensa tarpeita. Provincia on kehittyvä ja kehittävä henkilöstö- ja taloushallinnon palveluita tuottava yritys. Provincian omistaja-asiakkaita ovat pääasiassa päijäthämeläiset kunnat ja kuntayhtymät. Yhteistyö asiakkaiden kanssa ja palveluiden jatkuva kehittäminen yhdessä heidän kanssaan on Provincian toiminnan keskiössä.

Laura Schroderus, talousassistentti, taloushallinnonpalvelut
Markus Huhtala, palveluasiantuntija, taloushallinnonpalvelut

Työssäoppiminen on Provinciassa helppoa. Laura Schroderus ja Markus Huhtala olivat aikoinaan yhtä aikaa työharjoittelussa Provincialla. Nyt molemmat ovat siirtyneet harjoittelijoista työntekijöiksi. Harjoittelun aikana sekä Laura että Markus pääsivät oppimaan paljon kaikkea sellaista, mitä koulusta ei ollut vielä mukaan tarttunut.

Tarja Salonen, konserniasiantuntija, taloushallinnonpalvelut

Tarja Salonen työskentelee Provincialla konsernilaskennan asiantuntijana. Pitkän uran kuntien ja kuntayhtymien parissa konsulttina tehnyt Salonen oli erityisen iloinen päästessään Provincialla tekemään hyvin konkreettista työtä konsernilaskennan parissa. Työyhteisömme on ihan älyttömän hyvä!

Tarja Tikkamäki, Provincian ostoreskontratiimi

Pääsin Provinciaan työharjoitteluun ostoreskontratiimiin kevääksi 2015. Onnekseni sain ”lottovoiton”: harjoittelu johti vakituiseen työsuhteeseen Provinciaan. Liukuva työaika antaa joustoa yhdistää perhe ja työ.  Omassa työssäni pidän etenkin työn monipuolisuudesta, kun saan palvella sekä talon henkilökuntaa että asiakkaita.

Sanna Halme, Provincian maksuliikennetiimi

Tulin Provinciaan vuorotteluvapaansijaiseksi ostoreskontratiimiin elokuussa 2015. Sijaisuuden päättyessä sain jatkaa maksuliikennetiimissä. Työsuhteeni vakinaistettiin huhtikuussa 2016. Viihdyn työssäni tosi hyvin. Pidän monipuolisesta työstäni ja mukavista työkavereista. Provincia on mielestäni hyvä työnantaja.

Sami Sillanpää, Kehittämisvastaava

Vastaan Provincian HR-kehitysryhmätoiminnasta HR-palveluiden osalta ja tehtävänäni on edistää palvelukehitykseen liittyvien kehityshankkeiden toteutusta. Teen tiivistä yhteistyötä Provincian asiakas- ja palveluvastaavien kanssa yhteisten päämäärien saavuttamiseksi. Tehtävääni kuuluu oleellisena osana projekteihin osallistuminen niin projektipäällikön kuin asiantuntijan roolissa. Projektit, ongelmanratkaisu ja alati muuttuva toimintakenttä pitävät työn mielenkiintoisena. Nykyiseen rooliini olen saanut kasvaa palkanlaskennan ja pääkäyttäjätehtävien kautta.

Päivi Kemppi, palveluasiantuntijana palkkatiimi PHHYKYssä

Tulin Provinciaan 1.1.2015 Phsoteyn ulkoistettua palkanlaskennan. Viihdyn täällä hyvin. Pidän Provincian toimitiloista siitä huolimatta, että täällä on avokonttori ja äänet kuuluvatkin helposti. Pyrimme itse kukin pitämään melutasoa alhaalla, mutta välillä siitä on tarpeen muistutella palavereissa J . Plussana on kuitenkin ilmavuus, avaruus ja näkyvyys.  On myös helppoa ja nopeaa asioida tarvittaessa toisten kanssa, kun näkee onko paikalla tai varattu. Pieniä etujakin meillä on.  Työnantaja satsaa työergonomiaan. Olemme myös mukavan kokoinen yritys henkilöstö määrältä. Ei pieni mutta ei liian suurikaan.

Erja Uusitalo, palveluasiantuntija Populus-palkkatiimissä

Olen siirtynyt Asikkalan kunnasta 1.1.2004 Päijät-Tiliin ja siitä Provinciaan 1.11.2014. Provinciassa työkaverit ovat mukavia ja auttavaisia. On helppo kysyä neuvoa ja tarvittaessa yhdessä pohtia työssä esiin tulevia kysymyksiä. Tiimin kesken voimme myös alustavasti sopia esim. lomista ja muista poissaoloista. Työnantaja luottaa siihen, että työt tulee tehtyä. Ja työtä pystyy tekemään itsenäisesti, huomioiden tietysti palkka-aikataulut ja asiakkaat. Työhyvinvoinnin kannalta on hyvä, että vuosittain järjestetään mm. pikkujoulut.

Työharjoitteluun Provinciaan

Onnistunut harjoittelu on hyvä alku menestyksekkäälle uralle. Meillä Provinciassa on mahdollista suorittaa työharjoittelu minkä tahansa talous- ja henkilöstöhallinnon toiminnon parissa. Lähialueen ammatillisten oppilaitosten opintokokonaisuudet ja harjoittelujaksojen sisältövaatimukset ovat meille tuttuja ja näin ollen huomioimme nämä harjoittelutoiminnassamme.

Lue lisää harjoittelusta meillä

Jätä hakemus

Hakemukset ja avoimet hakemukset siirtyvät lähettämisen jälkeen Provincian rekrytointiosastolle. Hakemuksia säilytetään puoli vuotta hakemuksen lähettämisestä. Mikäli hakemus halutaan poistettavan aikaisemmin, esitetään asiasta pyyntö osoitteeseen ura@provincia.fi. Emme luovuta hakijan tietoja kolmannelle osapuolelle ilman hakijan kirjallista suostumusta. Lisätietoja asiasta voi kysyä osoitteesta ura@provincia.fi.