Siirry sisältöön

Puheenaiheita

Helppoutta asiointiin ESS-mobiililla – ajasta ja paikasta riippumatta

Provincia tarjoaa asiakkailleen ohjelmistoyritys Aditron kehittämän ESS7- itseasiointijärjestelmän pääkäyttäjä- ja tukipalveluita. Palvelua voi käyttää perinteisen työasemaversion lisäksi myös mobiilisti. Hakemusten tekeminen ja käsittely onnistuvat kätevästi tabletin tai älypuhelimen avulla, ajasta ja paikasta riippumatta.

ESS-mobiili toimii niin työpuhelimessa kuin omassa henkilökohtaisessa puhelimessa. ESS-mobiilia käytetään erillisen selainosoitteen kautta eikä se vaadi erillisen sovelluksen asennusta laitteelle. ESS-mobiiliversio on otettavissa käyttöön ilman erillistä sopimusta, projektia tai veloitusta.

Näkymä ESS-mobiilissa

Sovellusasiantuntijamme Nina Nieminen kertoo, että työntekijän roolissa voit hakea vuosilomaa tai tehdä koulutus- ja poissaolohakemuksia. Esimies voi käsitellä ja hyväksyä tiimin jäsenten hakemuksia. Moni asiakkaistamme on ollut kiinnostunut mobiiliversiosta, sillä se nopeuttaa ja helpottaa prosessia. Esimerkiksi esimiehelle sairauslomasta ilmoittaessaan voi kätevästi samalla tehdä ilmoituksen ESSiin.

Pilotoimme mobiiliversiota Provinciassa alkuvuodesta ja kokemukset olivat innostuneita. Olemme nyt valmiina tarjoamaan saman hyödyn asiakkaillemme.

Kokemuksiamme pilotoinnista

Kirjautuminen onnistui ja hyvältä näytti puhelimessa näkymä.” 

Hieman hankaluutta löytää tapahtumat, puhelimessahan näkymä on erilainen kuin tietokoneella”

Ai tällä saa haettua lomia omalla puhelimellakin – mahtavaa!!”

Antaa mahdollisuuden hoitaa henkilöstöhallintoa muualta kuin työpisteeltä.”

Kirjautuminen onnistui ja etusivu skaalautui näytölle hienosti.”

Pystyin hienosti toimimaan mobiilisti Essissä.”

Asioita saa hyvin hoidettua reissun päällä”

Essimobiili on hyvä.

ESS pähkinänkuoressa

ESS-järjestelmä on Personec F.K. -palkkajärjestelmään integroitu reaaliaikainen järjestelmä tiedon keruuseen ja esimiestyön tueksi. Järjestelmää käytetään työaseman tai mobiiliversion kautta. Roolipohjainen ja selkeä käyttöliittymä on räätälöitävissä asiakaskohtaisesti käytettävien ominaisuuksien osalta.

Kerromme mielellämme lisää, ota yhteyttä ja jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

Lue lisää kokemuksia ESS-itsepalvelujärjestelmästä.

Lisätietoja sovellusasiantuntija Nina Niemiseltä, nina.nieminen@provincia.fi.