Siirry sisältöön

Ajankohtaista

Konsernikirjanpitäjä Provinciaan

Haluaisitko juuri sinä tulla osaksi kasvavan yhtiön tarinaa ja olla mukana viemässä palvelujamme uudelle tasolle? Nyt siihen olisi huippumahdollisuus!

Haemme lisävahvistusta konsernilaskennan tiimiimme, joka vastaa tilikauden aikaisesta konsernilaskennasta sekä konsernitilinpäätösten teosta kunta-asiakkaidemme kanssa. Lisäksi tehtävään kuuluu esimerkiksi tunnuslukujen tuottamista asiakkaille ja muuta raportointia. Teemme töitä kiinteässä yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Tehtävässä on mahdollisuus päästä kehittämään omaa osaamista sekä vaikuttamaan konsernilaskennan kehitystyöhön. Tehtäväkuvaa on mahdollista räätälöidä osaamisen mukaan.

Yhtiön uudistunut strategia on tuottaa alan parasta palvelua sekä olla alan paras työnantaja. Panostamme erityisesti työhyvinvointiin ja vahvaan innostamiseen osaamisen kehittämiseen koulutusten kautta. Sinua odottaa täällä reilu 100 hengen ammattilaisen joukko. Työtä saat tehdä itsenäisesti, mutta kuitenkin niin, että oma tiimi on aina vahvana tukenasi.

Työskentely onnistuu hyvin sekä etänä että moderneissa toimistotiloissamme Lahdessa Askonalueella. Kulkuyhteydet ovat erinomaiset niin junalla, bussilla, omalla autolla kuin jalkaisin saapuessa.

Kiinnostuitko?

Lue lisää ja laita hakemuksesi meille cv:n kera mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään sunnuntaihin 10.4. mennessä.