Siirry sisältöön

Ajankohtaista

Controlleriksi Provinciaan?

Haemme nyt controllerin tehtävään osaavaa ja innostunutta tekijää! Innostutko numeroiden pyörittelystä, taloudellisten tietojen tuottamisesta ja analysoimisesta sekä talouden prosessien kehittämisestä? Jos vastasit kyllä, kannattaa jatkaa lukemista!

Tarjoamme Sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden. Tehtävänäsi on ensisijaisesti Provincian omat controller-tehtävät ja talouden prosessien kehittäminen. Työ sisältää myös asiakkaalle tehtäviä projekteja. Osallistut vahvasti seuranta- ja raportointijärjestelmien kehittämiseen, budjetointiin ja hinnoittelustrategian laatimiseen.

Yhtiön uudistunut strategia on tuottaa alan parasta palvelua sekä olla alan paras työnantaja. Panostamme erityisesti työhyvinvointiin ja vahvaan innostamiseen osaamisen kehittämiseen koulutusten kautta. Sinua odottaa täällä reilu 100 hengen ammattilaisen joukko. Työtä saat tehdä itsenäisesti, mutta kuitenkin niin, että oma tiimi on aina vahvana tukenasi.

Työskentely onnistuu hyvin sekä etänä että moderneissa toimistotiloissamme Lahdessa Askonalueella. Kulkuyhteydet ovat erinomaiset niin junalla, bussilla, omalla autolla kuin jalkaisin saapuessa.

Kiinnostuitko?

Lue lisää ja laita hakemuksesi meille cv:n kera mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään sunnuntaihin 2.4. klo 18 mennessä.