Siirry sisältöön

Ajankohtaista

Haemme palkanlaskijoita ja kirjanpitäjää vahvistamaan kasvavaa joukkoamme

Vahvistamme joukkoamme ja haemme meille huipputyyppejä palkanlaskentaan sekä kirjanpitotiimiin. Voit olla kokenut konkari, yksityisen puolen kokemusta omaava osaaja tai tuore alalle tulija tai jotain siltä väliltä.

Palkanlaskijan työtehtäväsi koostuu kunta-aloilla toimivien asiakkaiden palkanlaskennasta sekä asiakaspalvelusta tai Tulorekisteristä. Toimit osana palkanlaskentatiimiä, jossa jokaisella on omat nimetyt asiakkuudet tai yksiköt. Tarjoat asiakkaille omaa asiantuntemustasi työsuhdeneuvonnassa ja TES-tulkinnoissa.

Kirjanpitäjän tehtävät muodostuvat kunta-asiakkaidemme kirjanpidosta. Olet osana tiimiä tarjoamassa osaamistasi asiakkaiden taloushallintoon.

Meillä saat mahdollisuuden työskennellä kasvavassa ja kannattavassa palvelukeskuksessa, jossa sinulle annetaan vastuuta ja mahdollisuuksia kehittää itseäsi. Meillä pääset työskentelemään joustavin työajoin niin etänä kuin paikan päällä. Modernit toimistotilamme sijaitsevat Lahdessa Askontalossa.

Jos sinulle on luontaista toimia itsenäisesti, oma-aloitteisesti ja vastuullisesti, tule mukaan kehittymään kanssamme. Tutustu ilmoituksiimme avoimet työpaikat -sivullamme ja tule meille töihin!