Siirry sisältöön

Provincialaisten tarinoita

Työntekijäkokemuksia henkilöstö- ja taloushallinnon parissa

Meillä provinciassa on paljon loistavia tekijöitä ja heillä kaikilla oma tarinansa. Provincialaiset kertovat oheisissa videoissa kokemuksistaan sekä urapoluistaan meille sekä meillä, niin talous- kuin henkilöstöhallinnon parissa.

Katso osaajatarinat ja kuulet, miten harjoittelu on avannut oven vakituiseen työhön tai  miten mahtavaa on päästä kehittämään ja vaikuttamaan oman työn kautta sekä paljon muitakin mielenkiintoisia näkökulmia työskentelystä Provinciassa.

Amanda Jokinen, palveluasiantuntija / tiimikoordinaattori, palkkapalvelut
Varpu Vikstén, palveluasiantuntija, palkkapalvelut

Provincialla kokeneemmat ja uudempana taloon tulleet työntekijät muodostavat yhdessä yrityksen toimivan perustan. Molemmilla ryhmillä on toisilleen annettavaa ja opetettavaa. Provincialla kolme vuotta työskennellyt Amanda Jokinen sekä alalla 36 vuotta työskennellyt Varpu Viksten todistavat tämän.

Katri Rantanen,  erityisasiantuntija, HR-erityispalvelut

Katri Rantasen työ tarjoaa haasteita ja monipuolisuutta: ”Provincia uudistuu ja menee vauhdilla eteenpäin”. Kuusi vuotta Provincialla työskennellyt Katri Rantanen on ehtinyt toimia monenlaisissa tehtävissä ja päässyt kehittymään työssään. Parasta Rantasen mielestä omassa työssä on päästä mahdollisesti hankaloistakin tilanteista siihen pisteeseen, että asiakas on selvästi tyytyväinen lopputulokseen.

Minna Kivelä, talouspäällikkö, taloushallinnonpalvelut

Provincia kehittää palveluitaan jatkuvasti vastaamaan omistaja-asiakkaidensa tarpeita. Provincia on kehittyvä ja kehittävä henkilöstö- ja taloushallinnon palveluita tuottava yritys. Provincian omistaja-asiakkaita ovat pääasiassa päijäthämeläiset kunnat ja kuntayhtymät. Yhteistyö asiakkaiden kanssa ja palveluiden jatkuva kehittäminen yhdessä heidän kanssaan on Provincian toiminnan keskiössä.

Laura Schroderus, talousassistentti, taloushallinnonpalvelut
Markus Huhtala, palveluasiantuntija, taloushallinnonpalvelut

Työssäoppiminen on Provinciassa helppoa. Laura Schroderus ja Markus Huhtala olivat aikoinaan yhtä aikaa työharjoittelussa Provincialla. Nyt molemmat ovat siirtyneet harjoittelijoista työntekijöiksi. Harjoittelun aikana sekä Laura että Markus pääsivät oppimaan paljon kaikkea sellaista, mitä koulusta ei ollut vielä mukaan tarttunut.

Tarja Salonen, konserniasiantuntija, taloushallinnonpalvelut

Tarja Salonen työskentelee Provincialla konsernilaskennan asiantuntijana. Pitkän uran kuntien ja kuntayhtymien parissa konsulttina tehnyt Salonen oli erityisen iloinen päästessään Provincialla tekemään hyvin konkreettista työtä konsernilaskennan parissa. Työyhteisömme on ihan älyttömän hyvä!

Tarja Tikkamäki, Provincian ostoreskontratiimi

Pääsin Provinciaan työharjoitteluun ostoreskontratiimiin kevääksi 2015. Onnekseni sain ”lottovoiton”: harjoittelu johti vakituiseen työsuhteeseen Provinciaan. Liukuva työaika antaa joustoa yhdistää perhe ja työ.  Omassa työssäni pidän etenkin työn monipuolisuudesta, kun saan palvella sekä talon henkilökuntaa että asiakkaita.

Sanna Halme, Provincian maksuliikennetiimi

Tulin Provinciaan vuorotteluvapaansijaiseksi ostoreskontratiimiin elokuussa 2015. Sijaisuuden päättyessä sain jatkaa maksuliikennetiimissä. Työsuhteeni vakinaistettiin huhtikuussa 2016. Viihdyn työssäni tosi hyvin. Pidän monipuolisesta työstäni ja mukavista työkavereista. Provincia on mielestäni hyvä työnantaja.

Sami Sillanpää, Kehittämisvastaava

Vastaan Provincian HR-kehitysryhmätoiminnasta HR-palveluiden osalta ja tehtävänäni on edistää palvelukehitykseen liittyvien kehityshankkeiden toteutusta. Teen tiivistä yhteistyötä Provincian asiakas- ja palveluvastaavien kanssa yhteisten päämäärien saavuttamiseksi. Tehtävääni kuuluu oleellisena osana projekteihin osallistuminen niin projektipäällikön kuin asiantuntijan roolissa. Projektit, ongelmanratkaisu ja alati muuttuva toimintakenttä pitävät työn mielenkiintoisena. Nykyiseen rooliini olen saanut kasvaa palkanlaskennan ja pääkäyttäjätehtävien kautta.

Päivi Kemppi, palveluasiantuntijana palkkatiimi PHHYKYssä

Tulin Provinciaan 1.1.2015 Phsoteyn ulkoistettua palkanlaskennan. Viihdyn täällä hyvin. Pidän Provincian toimitiloista siitä huolimatta, että täällä on avokonttori ja äänet kuuluvatkin helposti. Pyrimme itse kukin pitämään melutasoa alhaalla, mutta välillä siitä on tarpeen muistutella palavereissa J . Plussana on kuitenkin ilmavuus, avaruus ja näkyvyys.  On myös helppoa ja nopeaa asioida tarvittaessa toisten kanssa, kun näkee onko paikalla tai varattu. Pieniä etujakin meillä on.  Työnantaja satsaa työergonomiaan. Olemme myös mukavan kokoinen yritys henkilöstö määrältä. Ei pieni mutta ei liian suurikaan.

Erja Uusitalo, palveluasiantuntija Populus-palkkatiimissä

Olen siirtynyt Asikkalan kunnasta 1.1.2004 Päijät-Tiliin ja siitä Provinciaan 1.11.2014. Provinciassa työkaverit ovat mukavia ja auttavaisia. On helppo kysyä neuvoa ja tarvittaessa yhdessä pohtia työssä esiin tulevia kysymyksiä. Tiimin kesken voimme myös alustavasti sopia esim. lomista ja muista poissaoloista. Työnantaja luottaa siihen, että työt tulee tehtyä. Ja työtä pystyy tekemään itsenäisesti, huomioiden tietysti palkka-aikataulut ja asiakkaat. Työhyvinvoinnin kannalta on hyvä, että vuosittain järjestetään mm. pikkujoulut.