100 päivää talossa – toimitusjohtajamme Anna-Kaisa Packalén

Kaikessa Provincian toiminnassa keskiössä on asiakas. Alkuvuodesta 2021 Provincian toimitusjohtajana aloittanut Anna-Kaisa Packalén haluaa pitää huolen siitä, että uusia palveluita ja tuotteistuksia kehitetään ketterästi niin, että ne vastaavat asiakkaiden tarpeisiin aina entistä paremmin.

Ensimmäiselle sadalle työpäivälleen toimitusjohtajamme Anna-Kaisa Packalen asetti kaksi erityisen tärkeää tavoitetta: Strategian kirkastaminen ja avainjoukon valinta, jolla muutosmatka saadaan organisaatiossa läpi. Tämä 100 päivää tuli täyteen 10.5.2021.

”Tehtäväni oli tulla tekemään muutosta yhdessä meidän sadan talous- ja HR-ammattilaisten kanssa. Odotan tulevaisuudelta sitä, että pystymme tuomaan sekä asiakkaille että henkilöstölle hyvin nopeasti sellaisia ratkaisuja, jotka helpottavat sitä jokapäiväistä arkea.” Anna-Kaisa kuvailee työnsä aloittamista Provinciassa

Katso videolta toimitusjohtajamme terveiset kehittyvästä ja uudistuvasta Provinciasta!