Siirry sisältöön

Ajankohtaista

Etsimme palvelupäällikköä kirjanpidon ja konsernilaskennan palveluihin

Toimintamme laajentuessa nykyinen kirjanpidon ja konsernilaskennan tiimimme jaetaan kahteen tiimiin ja haemme nyt työparia nykyiselle palvelupäällikölle.
Palvelupäällikön roolissa toimit tiimin esihenkilönä ja tehtäväsi on vastata päivittäisten toimintojen sujuvuudesta. Tunnet kirjanpidon ja konsernilaskennan prosessit ja pystyt johtamaan tätä palvelukokonaisuutta. Tehtävässä vastaat liikevaihdosta oman tiimisi osalta ja raportoit palvelujohtajalle. Tehtävässä onnistuminen edellyttää sujuvaa yhteistyötä kollegoiden kanssa, jotta asiakkaamme saavat parhaan mahdollisen palvelukokemuksen.
Meillä vakituisessa työsuhteessa saat tehdä työstäsi juuri sinun näköisesi. Työskentele etänä tai viihtyisissä toimitiloissamme, joustavin työajoin, miten sinulle parhaiten sopii. Henkilöstömme antoi meille huikean eNPS-luvun 42 vuonna 2023 – olemme ylpeitä tästä saavutuksesta! Meillä kannustetaan aktiivisesti myös oman hyvinvoinnin kehittämiseen ja sitä tuetaan erilaisin henkilöstöeduin.
Haluaisimme toivottaa juuri Sinut mukaan rakentamaan hehkuvaa ja vauhdilla kasvavaa Provinciaa! Jos tunnet paloa kirjanpitotiimin esihenkilötehtävään, lue lisää verkkosivuiltamme ja hae meille 4.8. mennessä.
Provincia Oy
Provincia rekrytointisivu