Siirry sisältöön

Asiakaskertomukset

Provincian palveluista toimintavarmuutta!

Padasjoen kunta on ollut Provincian asiakkaana jo vuodesta 2009. Tällä hetkellä Provincia hoitaa pienen päijäthämäläisen kunnan kirjanpidon ja palkanlaskennan. Ennen Provinciaa, Padasjoki huolehti noista toimista itse oman henkilökunnan voimin.

”Ongelmana oli toiminnan haavoittuvuus. Yhden henkilön vastatessa suuresta asiakokonaisuudesta esimerkiksi äkilliset sairauslomat tuottivat pulmatilanteita. Halusimme turvata nämä elintärkeät toiminnot Provincian avulla”, Padasjoen kunnan hallintojohtaja Kristiina Laakso kertoo.

”Olemme hyvin tyytyväisiä. Palvelu on erittäin ystävällistä ja ammattitaitoista. Erityishuomiota on kerännyt meille Provinciassa nimetty kirjanpitäjä todella vahvalla ammattitaidollaan!”

Suuremman palvelukeskuksen asiakkuuden myötä pienempikin budjetti venyy tavallisesti kalliisiin ohjelmiin.

”Olen hyvin tyytyväinen sekä laskujen kierrätyksessä että henkilöstöhallinnossa käytettäviin ohjelmiin. Ne ovat selkeitä ja helppoja käyttää. Kirjanpidon raportointi toimii hienosti”, Laakso toteaa.

”Provincian palvelut koskettavat kuitenkin Padasjoellakin reilua sataa henkilöä päivittäin. Joustavuus, ammattitaito sekä palvelun ystävällisyys ovat lyömättömiä valtteja Provincian toiminnassa.”