Asiakaskertomukset

Provincia pitää huolen Lahden kaupungin monimuotoisesta palkkahallinnosta

Lahden kaupunki työllistää tällä hetkellä yhteensä noin 3600 työntekijää ja viranhaltijaa, joita sitoo kaikkiaan seitsemän erilaista työehtosopimusta. Jokaisessa sopimuksessa on omat erityispiirteensä ja ohjeensa, jotka on otettava huomioon palkanlaskennassa. Provincian avulla Lahden kaupungin henkilöstöpalveluiden omat asiantuntijat voivat keskittyä palkanlaskennan sijasta strategisempiin henkilöstöasioihin.

– Olen äärimmäisen tyytyväinen Provincian kanssa tehtävään yhteistyöhön. Arvostan heidän asiakaslähtöisyyttään ja sitä, että he huomioivat Lahden kaupungin tarpeet ja sen monimuotoisuuden, jota Lahden kaupungin palkkahallinto heiltä edellyttää, Anneli Hyvärinen Lahden kaupungilta kertoo.

Katso oheiselta videolta lisää Annelin ajatuksia yhteistyöstä ja asiakaskokemuksesta Provincian kanssa.