Siirry sisältöön

Ajankohtaista

Anna-Kaisa Packalén ottaa Provincia Oy:n toimitusjohtajan tehtävät vastaan 1.2.2021

Anna-Kaisa Packalén on nimitetty Provincia Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi. Tehtävät alkavat 1. helmikuuta 2021. Packalén on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri ja toiminut viimeiseksi Accountor Yhtiöissä palvelukeskusjohtajana. Aiemmin urallaan Packalén on toiminut pankkimaailmassa ollen mm. usean vuoden ajan Helmi Säästöpankin johtoryhmässä.

”Odotan innolla tulevaa aikaa Provinciassa. Olen saanut mukaani erittäin hyvän opin alan Pohjoismaiden suurimmalta toimijalta kuuden vuoden ajalta. Uskon, että pystyn kehittämään Provinciaa yhtiönä sellaiseen suuntaan, joka palvelee niin kuntakentän omistajatahoja kuin laajemmalti kunnallisia toimijoita entistä paremmin ja kilpailukykyisemmin. Tässä tulemme varmasti hyödyntämään talous- ja henkilöstöhallinnon nykyaikaisia prosesseja ja toimintatapoja, joiden kautta pystymme kanavoimaan konkreettisia taloudellisia hyötyjä asiakkaille.” linjaa Packalén.

Henkilöstö tärkein voimavara

Ensimmäisten viikkojen aikana Packalénin kalenteri täyttyy asiakastapaamisten lisäksi kohtaamisista henkilökunnan kanssa. ”Henkilökunta on ehdottomasti tärkein voimavara yrityksessä. Keskustelu pitää olla avointa ja kaikilla pitää olla mahdollisuus kouluttautua ja kehittää itseään, jotta osaamistaso vastaa nykyajan vaatimuksia ja motivaatio työssä säilyy hyvänä” kertoo Packalén.  ”Uskon, että näiden asioiden parissa Provinciassa ollaan tehty jo aiemminkin hyvää työtä, mutta itse pidän näitä asioita ehdottomasti keskiössä omassa johtamisessa. Se näkyy hyvin nopeasti asiakkaille, kun henkilökunta voi hyvin”, päättää Packalén.

Lisätietoja:

Provincia Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jari Oivo, p. 0500 495 314 sekä Anna-Kaisa Packalén p. 050 353 2390.

Anna-Kaisa Packalén