Verkkosivumme ovat uudistuneet

Tervetuloa uudistuneille verkkosivuillemme. Provincian verkkosivut ovat saaneet uuden ilmeen sekä ulkoasun ja samalla navigointia on helpotettu. Teimme uudistuksia, jotka helpottavat asiointia Provinciaan. Uusina ominaisuuksina ChatBot sekä useita sähköisiä valmiita lomakkeita sähköiseen asioimiseen. Niiden avulla yhteydenotto sujuu helposti missä ja milloin tahansa. Palkka-asioinnin lomakkeiden avulla asioit kanssamme kätevästi 24/7.

Uudistuneista sivuista haluttiin tehdä mahdollisimman helppokäyttöiset kaikille kävijöille. Käy kurkkaamassa onnistuimmeko, ja kerro meille mitä mieltä olet uudistuksista. Otamme palautteet huomioon verkkosivujen jatkokehityksessä. Palautteesi voit lähettää: viestinta@provincia.fi.

Lisätietoja viestintä- ja yhteisövastaava Tuuli Ristola