Siirry sisältöön

Ajankohtaista

Vahvistamme joukkoamme osaavalla ja innostuneella tekijällä

Tiiminvetäjä/Controller
Provincia Oy

Vahvistamme joukkoamme osaavalla ja innostuneella tekijällä

Tehtävänäsi on johdon ja liiketoiminnan strategisen työn kumppanina koordinoida ja valmistella talousanalyysejä ja -ennusteita, osallistua vahvasti seuranta- ja raportointijärjestelmien kehittämiseen sekä toimia kirjanpitotiimin ykkösenä. Tässä uudessa tehtävässä raportoit taloushallinnon palvelujen liiketoimintajohtajalle. Työpisteesi sijaitsee moderneissa ja valoisissa tiloissa, yhtiön pääkonttorissa Lahdessa.

Meille on tärkeää, että tuot innostuneen panoksesi liiketoiminnan ja talousprosessien kehittämiseen motivoituneella, numeraalisen tiedon ammattitaidollasi. Olet ”kädet numeroissa” yksilö, joka on valmis antamaan Provincialle näyttönsä analyyttisessä ja systemaattisessa tehtävässä kireidenkin aikataulujen vallitessa. Haasteet vetävät sinua puoleensa, pidät kiinni sovituista tehtävistä ja kokonaisuuksista, ilmaiset uudistuksen tarpeen rohkeasti ja olet peloton astumaan uusillekin valtauksille. Työskentelyssäsi erottuvat positiivinen tekemisen meininki, itsenäisyys, businessorientoituneisuus, sisäinen into kehittää vastuualuettasi sekä kokonaisuuden ymmärtäminen aina kirjanpitoon saakka. Toiminnallisesti aloitekykyinen, joustava ja vuorovaikutteisesti kyvykäs kollega on aina tervetullut Provinciaan.

Nopeimmin pääset tehtäviisi käsiksi, jos osaamisesi taustalla on soveltuva koulutus/KTM sekä muutaman vuoden käytännön työ erilaisista Controller–tyyppisistä tehtävistä. Nämä yhdessä takaavat taloushallinnon vankan lähtötason Provinciassa. Meillä käytät myös aktiivisesti erinomaisia IT-taitojasi mm. Excelin edistyneimmät funktiot, makrot, pivot, SQL-kyselyt sekä järjestelmien osalta SAP-osaamistasi. SAP taloushallinnon, tietovarastoraportoinnin ja taloussuunnittelun työkalujen käyttökokemus ja tuntemus on välttämätön edellytys tehtävässä menestymiselle.

Toimintaympäristömme on kunnallinen. Sen tunteminen on sinulle selvä etu, mutta ei ehdoton välttämättömyys. Provincia antaa tukensa ja tarjoaa kehittymismahdollisuuksia tehtävässä onnistumiseen, sillä haluamme osaltamme tukea intohimoista työskentelyäsi ja urakehitystäsi.


Kiinnostuitko?
Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja cv:si osoitteeseen merja.ylipaavalniemi@provincia.fi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 21.9.2017 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Ulla Kukkonen puh. 044 435 6113 tai ulla.kukkonen@provincia.fi.

 

 Toimivasti. Helposti. Tehokkaasti.