Siirry sisältöön

Ajankohtaista

Paula Erola Provincian kehitysjohtajaksi

Paula Erola on valittu Provincian uudeksi kehitysjohtajaksi. Paula aloittaa uudessa tehtävässään 19.4.2021 alkaen. Hänellä on vahvaa kokemusta alan järjestelmäratkaisuista, ja hän on tottunut viemään reippaalla otteella isoja järjestelmäprojekteja läpi.

Paulalla on pitkä ura DNA:lta ja Accountorilta taloushallinnon kehitystehtävissä ja kokemusta järjestelmien muutosprojektien onnistuneista läpivienneistä. Lisäksi hän tuo näkemystä uusien järjestelmäratkaisujen käyttöönottamisessa.

Kehitysjohtaja on kehittyvässä organisaatiossamme tärkeässä avainroolissa, asiakasyhteistyön onnistumisessa ja järjestelmien kehittämisessä. Tehtävässä yhdistyy aito kiinnostus niin asiakasyhteistyöhön kuin järjestelmäratkaisujemme kehittämiseen alati muuttuvassa maailmassa.

”Otan uuden haasteen innolla vastaan – on hienoa päästä yhdessä Provincian osaajien kanssa kehittämään yrityksen järjestelmäratkaisuja, yhtenä kärkitavoitteena laadukas asiakasyhteistyö.” Paula kertoo.

”Odotan myös mielenkiinnolla työskentelyä itselleni uudessa toimintaympäristössä kuntakentällä ja mahdollisuutta tuoda pitkän kokemukseni avulla uusia näkemyksiä toiminnan kehittämiseen.” Paula lisää.

Lisätietoja antaa Provincian toimitusjohtaja Anna-Kaisa Packalén
anna-kaisa.packalen@provincia.fi , Puh. 050 353 2390

 

Paula Erola