Siirry sisältöön

Ajankohtaista

Onnistunut asiakaspalvelu on sydämen asia myös Provinciassa

Valtakunnallista asiakaspalveluviikkoa vietetään tänä vuonna 5. – 9.10. vaihtuvin teemoin. Ja mikä parasta – me olemme ensimmäistä kertaa mukana!  

Ammattitaitoiset asiakaspalvelijamme ovat käyntikortti Provinciaan. Onnistunut asiakaspalvelu on erittäin tärkeää ja merkityksellistä. Viikon aikana kiitämme ihania asiakaspalvelijoitamme ja muistutamme asiakaspalvelutyön tärkeydestä työarjessamme. Haluamme tuoda esille hyvin tehdyn asiakaspalvelutyön vaikutuksia ja tehdä niitä näkyväksi – unohtamatta työyhteisön sisäisen asiakaspalvelun tärkeyttä. Työyhteisön hyvin toimivalla asiakaspalvelulla on suora vaikutus asiakkaidemme tyytyväisyyteen. Yhdessä olemme enemmän! 

 Asiakaspalveluviikon aikana järjestämme yhteisiä tapahtumia, esittelyjä ja tuomme vinkkejä hyvään asiakaspalveluun. Kerromme miten ja miksi juuri me olemme onnistuneet. Viikon aikana myös herkutellaan ja järjestetään pieniä kilpailuja sekä ennen kaikkea kehitämme asiakaspalveluamme entisestään.  

 Tulokset puhuvat puolestaan ja antavat iloa työhön 

Provinciassa me mittaamme säännöllisesti NPS-luvulla loppuasiakkaidemme tyytyväisyyttä. Tätä kautta saamme arvokasta palautetta suoraan asiakaspalveluumme ja kiitokset ihanille asiakaspalvelijoillemme. NPS-luku on parhaimmillaan yli 80 ja kumulatiivisesti lähes 60. Hyvä me! 

 Jatkuva asiakaspalvelun kehittäminen on osa jokaisen provincialaisen arkea 

Asiakaspalvelijamme iloitsevat meillä siitä, että asiakkaan työpyynnön saa nopeasti maaliin. Varsinkin silloin, kun työpyyntö tulee meille valmiiden asiointilomakkeiden kautta, maaliin päästään rivakasti. Kaikki hyötyvät!” palkanlaskennan asiakaspalvelutiimien esimies Jaana Lounasranta kertoo. 

 ”Asiakaspalvelu vaatii ammattitaitoa ja halua palvella aidosti, sillä asiakaspalvelutyö on tänä päivänä erittäin hektistä. Meidän ihmisten on osattava laaja määrä alati muuttuvaa tietoa, ja tästä kaikesta he osaavat luoda asiakkaalle parasta asiakaskokemusta ammattitaidolla. Onnistuminen näkyykin kiitoksina loppuasiakkaidemme antamista asiakaspalautteista” Jaana lisää. 

 Laskutus ja myyntireskontrassa panostetaan laatuun sekä tasapuoliseen ja ystävälliseen palveluun. Tärkeää meille on, että asiakas saa nopeasti meihin yhteyttä. Huolehdimme siitä, että aina on joku vastaamassa asiakkaan puheluun palveluaikojemme puitteissa. Olemme tästä ylpeitä, sillä päivittäin vastaamme noin 60 puheluun. Tämän lisäksi meidät tavoittaa sähköisesti keskimäärin n. 1000 asiakasta kuukaudessa” kertoo laskutus- ja myyntireskontran palveluvastaava Ritva Sihvonen 

 Provincian verkkosivut uudistettiin alkuvuodesta. Kiinnitimme eritoten huomiota sähköiseen asiointiin ja sen helppouteen sekä saavutettavuuteen ympäri vuorokauden. Asiakkaidemme käytössä on ollut jo lähes vuoden ajan myös oma asiakassivusto, joka on saanut paljon positiivista palautetta. Sivusto palvelee kaikkia asiakkaitamme aina päättäjistä loppuasiakkaisiin. Yhteydenotot onnistuvat mainiosti myös sitä kautta. Sähköiset lomakkeemme ovatkin kasvattaneet suosiotaan, käyttöaste on alkuvuoden aikana tuplaantunut edellisvuoteen verrattuna. Mahtavaa! Tästä on hyvä ponnistaa eteenpäin.

Kuvassa Jaana Lounasranta, Ritva Sihvonen ja Tuuli Ristola

Innokasta asiakaspalveluviikkoa odottaen ja aurinkoista syksyä toivottaen!

Tuuli Ristola
viestintä- ja yhteisövastaava
Provincia Oy